CONSULTEN

HANDANALYSE

Een duizenden jaren oude studie die je meer inzicht geeft in jezelf, vertelt over je karakter, over de patronen die je hebt ontwikkeld door de jaren heen. Het kan je antwoorden geven op bepaalde vraagstukken die op dit moment spelen, de lessen die je wellicht hebt te leren, hoe je basisch in het leven staat, waar je krachten & talenten liggen, hoe je met je emoties omgaat en nog veel meer.


Beide handen worden gelezen, links & rechts. Ik kijk naar het verleden, heden en naar tendenzen die in het verschiet liggen. Toekomstvoorspellen doe ik niet, ik kan dus met geen enkele mogelijkheid zien wanneer je het loodje legt. Da’s klinklare onzin!Het is namelijk zo dat lijnen in de handen veranderen wanneer jij verandering in je leven aanbrengt. Inzicht in jezelf geeft je ook de mogelijkheid om je leven in eigen hand te nemen.

Praktische informatie:

  • voorafgaand aan het consult worden er afdrukken van beide handen gemaakt die je na afloop meekrijgt;
  • duur van een consult is 1 tot 1,5 uur max;.
  • kosten: € 150,- inclusief BTW. Gelieve cash te voldoen;
  • het consult wordt opgenomen en vervolgens via Wetransfer naar je toegezonden.

TAROT

Een eeuwenoude mystieke wijsheid in beeld weergegeven. Tarot is als een spiegel, de kaarten laten je zien wat er speelt op zowel het bewuste als onbewuste niveau. Ze geven daardoor inzicht in het gehele plaatje, en hierdoor duidelijk antwoord op de gestelde vraag.

Net als bij een handanalyse gaat het ook hier niet over toekomstvoorspellen. De kaarten kunnen je een mogelijke uitkomst laten zien, maar uiteindelijk is het aan JOU wat je er mee doet. Aangezien tarot & numerologie voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden zal de numerologie ook meegenomen worden in het consult.

Praktische informatie:

  • duur van een consult is 1 tot 1,5 uur;
  • kosten: € 100,- inclusief BTW. Gelieve cash te voldoen.

REGRESSIE

Een regressie, waarbij je teruggaat naar een vorig leven, kan inzicht geven in oorzaken van fysieke, psychische of emotionele aard waarvan de aanleiding niet bewust te herleiden is. Een consult handanalyse is een voorwaarde voor een regressie bij mij. Je zult eerst oprecht naar jezelf moeten kunnen kijken in deze 3e aardse dimensie. Lukt dat niet, dan zal dat bij een regressie waarbij je naar de 5e dimensie van tijd-& ruimteloos gaat, ook niet lukken.

Heb je interesse in een regressie, al een consult handanalyse gedaan of wil je dat doen? Ben je bereid om hier open in te gaan en datgene te ervaren waarvan het universum het nodig acht om nu te ervaren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Praktische informatie:

  • separaat consult handanalyse vooraf verplicht;
  • duur van een regressie verschilt, reken op 1, 5 tot 2 uur;
  • kosten: € 150,- inclusief BTW. Gelieve cash te voldoen.


Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch voor het maken van een afspraak voor een consult Handanalyse, Tarot of Regressie.

Veiligheid | Algemene voorwaarden | Privacy | Joyce van Nispen 2018 © 

Naar boven