OVER MIJMijn naam is Joyce van Nispen. Naast de vele rollen die ik vervul waaronder dochter, zus, echtgenoot, moeder & vriendin houd ik mij in mijn dagelijks leven vooral bezig met handanalyse, tarot, regressie & magie. Ik leid een bijzonder leuk leven, al zeg ik het zelf, en moet echt actief mijn best doen om mij te vervelen.

Ik heb mij, in mijn werkzame leven, zeker niet altijd met dergelijke aspecten beziggehouden. Had iemand mij vijftien jaar geleden gezegd ‘Jij gaat je later bezighouden met handanalyse, tarot & magie’, dan had ik diegene smakelijk uitgelachen en ‘m voor gek verklaard. Maar ik kan, achteraf uiteraard, wel zien dat al die verschillende leuke banen indertijd zoals bij Christie’s, OIBIBIO en Greenpeace hebben geleid tot het punt waar ik nu sta. Ik zeg bewust NU, want op het moment dat ik dit schrijf vinden er alweer veranderingen plaats.

Even in een notendop hoe het is gelopen. In 2011, nadat ik mij opleiding Handleeskunde had afgerond, ben ik gestart met mijn eigen praktijk Handanalyse & Personal Coaching. In 2012 kwam daar het lesgeven bij en eigenlijk heeft mijn oude liefde ‘Tarot’ pas enkele jaren geleden, terecht, weer een grotere plek herwonnen. De magie & hekserij kwam in 2015 op mijn pad, een weg die ik in eerste instantie met argusogen bekeek, maar jongens wat een feest wat dat. Regressie had al sinds 2007 mijn interesse echter de juiste tijd & omstandigheden om hier actief mee aan de slag te gaan bleek 10 jaar later te zijn. Kortom, ‘time flies’ en iedere dag is er weer iets nieuws wat mijn aandacht trekt. En alles wat aandacht krijgt, groeit, dus wie weet wat er allemaal nog in de pijpleiding zit. Om toch maar iets van zekerheid te geven vind je onderstaand de vaste gegevens over mij voor dit leven. Daar kunnen de nieuwsgierigen die iets van astrologie, numerologie, tarot of handanalyse weten in ieder geval mee uit de voeten. Snap je er geen snars van en wil je er meer over weten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

  • Geboren: 2 november 1969 om 10:38 te Amsterdam;
  • Levensles: 11/2 - Gerechtigheid & de Hogepriesteres;
  • Ziel: 16/7 - de Toren & de Zegewagen;
  • Aura: 8 - Kracht;
  • Linkerhand: Duim-krans, Jupiter-krans, Saturnus-dubbele lus, Apollo-krans, Mercurius-ulna lus;
  • Rechterhand: Duim-dubbele lus, Jupiter-dubbele lus, Saturnus-dubbele lus, Apollo-krans, Mercurius-ulna lus.

 

INSPIRATORS & LEERMEESTERS

Los van het feit dat alles om mij heen voor mij één grote inspiratiebron is, zijn er specifieke mensen die mij, hetzij in opleiding, cursus, boeken, lezingen of anderzijds, in grote mate hebben geïnspireerd op deze weg.

HANDANALYSE: Ellen Duim, Ronelle Coburn, Richard Unger.

TAROT & NUMEROLOGIE: Prakriti Rösengartner, Rachel Pollack, Ans I de Groot, Anna Franklin, Wald Amberstone.

HEKS & MAGIE: Margarita Rongen, Sandra Kynes.

REGRESSIE: Bastiaan van Wingerden, Jan A. Kleyn.

ALGEMEEN: Elisabeth Haich, H.P. Blavatsky, Ernest & Tinker van Nispen.Alle fotografie is gedaan door de getalenteerde & bijzondere Sarah Rezallah Kakar

Veiligheid | Algemene voorwaarden | Privacy | Joyce van Nispen 2018 © 

Naar boven