REGRESSIE

ALGEMEEN

Er zijn legio verschillende manieren om een regressie te doen en ik ben getraind in al deze verschillende wijzen van regressie. Maar graag leg ik eerst uit met welke insteek ik een regressie begeleid want deze verschilt van de reguliere gang van zaken zoals die bij de meesten wordt gehanteerd.

Bij een reguliere regressie maak je van te voren een lijstje met vragen, heb je een intake gesprek en ga je deze lijst af tijdens de regressie. Zo werk ik niet. Waarom niet? De vragen die je hebt opgesteld komen vanuit je bewuste en tijdens de regressie ga je via ontspanning & visualisatie naar je onderbewuste, je gaat van de 3e dimensie waarin wij leven op aarde (materie) naar de 5e dimensie (tijd & ruimteloos) en daar kan je dus alle kanten op. Wanneer we met ‘bewuste’ verwachtingen naar het ‘onderbewuste’ gaan, krijgen we ook die dingen te zien waarom we vragen en gaan we niet meer met een ‘open view’ de regressie in. Kortom je zou dan een regressie in gaan vanuit controle in plaats van erop vertrouwen dat je juist datgene te zien krijgt wat je behoort te zien op dat moment.

Dus geen lijstjes en geen intake, wat dan wel. Je handen! Je handen zijn voor mij de tool, hierin staat alles al, je karakter, talenten, doel, lessen etc. Waarom dan nog een regressie doen? Dat hoeft niet, maar mag wel. Bij een handanalyse zijn het vooral de woorden en de daarbij behorende beleving, bij een regressie de beelden en de daarbij behorende beleving. Niet alleen een totaal andere ervaring ze complementeren elkaar fantastisch en samen laten ze een onuitwisbare indruk achter waar je de rest van je leven uit kan blijven putten. Waar een handanalyse je laat zien ‘wat' je komt doen, komt het ‘waarom en hoe' aanbod bij een regressie. Bij beide zal je er open in moeten gaan. Lukt het je niet om bij een handanalyse oprecht naar jezelf te kijken dan lukt dat bij een regressie ook niet. Dus ja, een handanalyse is bij mij een voorwaarde. Inzicht in jezelf geeft je de ruimte om datgene te manifesteren waarvoor je gekomen bent en met alle plezier begeleid ik je daarbij.

Dus mocht je interesse hebben en er vanuit ‘vertrouwen’ in durven gaan, wees welkom!

CONSULTEN

Een regressie, waarbij je teruggaat naar een vorig leven, kan inzicht geven in oorzaken van fysieke, psychische of emotionele aard waarvan de aanleiding niet bewust te herleiden is.

Een consult handanalyse is een voorwaarde voor een regressie bij mij. Je zult eerst oprecht naar jezelf moeten kunnen kijken in deze aardse 3e dimensie. Lukt dat niet, dan zal dat bij een regressie waarbij je naar de 5e dimensie van tijd-& ruimteloos gaat, ook niet lukken.

Heb je interesse in een regressie, al een consult handanalyse gedaan of wil je dat doen? Ben je bereid om hier open in te gaan en datgene te ervaren waarvan het universum het nodig acht om nu te ervaren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Praktische informatie:

  • separaat consult handanalyse vooraf verplicht;
  • duur van een regressie verschilt, reken op 1, 5 tot 2 uur;

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch voor het maken van een afspraak voor een consult handanalyse en regressie.

Veiligheid | Algemene voorwaarden | Privacy | Joyce van Nispen 2018 © 

Naar boven